קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

בליני מתוק

בליני מתוק
בליני מתוק יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 171 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לכם כפית שמרים, מיץ לימון, מים חמים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: בליני כוסמת, בליני כוסמת, ו בליני עם סלמון מעושן.

הוראות

1
מערבבים יחד שמרים, 1 כפית סוכר, ומים חמים בקערה קטנה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים, סוכר, ומים חמים.)
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
העברת תערובת שמרים לבלנדר ולהוסיף קמח, מלח, חלב, הנותרים 2 כפות סוכר, ולאחר מכן להתמזג עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים לתוך קערה ומכסים במגבת מטבח.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
בואו לעמוד במקום חם, ללא טיוטה עד כמעט הוכפל בתפזורת, על 1 שעה. להחזיר תערובת לבלנדר ולהוסיף ביצים ו 2 כפות חמאה. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מברשת קלה מחבת nonstick 10 אינץ ' עם חמאה מומסת, ואז לחמם על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מחזיק מחבת את החום, יוצקים ב 1/3 גביע הבלילה, מיד הטיה וסיבוב מחבת לתחתית המעיל. (אם הבלילה סטים לפני המחבת מצופה, להפחית את החום מעט.) לחזור מחבת כדי לחמם ולבשל קרפ עד מתחת לקצוות הם רק להגדיר זהב, על 1 1/2 דקות. (לשחרר קצה קרפ עם מרית גומי חסינת חום כדי לבדוק.) הפוך קרפ מעל בזהירות עם קצות האצבעות שלך. לבשל עד הצד השני הוא זהב, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2
להעביר קרפ לצלחת.
3
מברשת מחבת עם חמאה מומסת יותר ולעשות 7 קרפים יותר באותו אופן, לערום אותם כמו מחבת עשה צחצוח בין כל קרפ.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
שימורי פירה ומיץ לימון במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
משמרמשמר
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מורחים 1/2 כפות שימורים על קרפ וקיפול בשמיניות כדי ליצור משולש. חזור עם שאריות שימורים וקרפ.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
קרפיםקרפים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מברשת מחבת כבדה 12 אינץ ' עם חמאה שנותרה ולסדר קרפים בשכבה 1 עם נקודות במרכז המחבת. מבשלים מעל חום מתון עד קרפים מתחילים חום, 1 עד 2 דקות, ואז להעיף קרפים מעל עם מרית ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
העברה למגש ואבק עם סוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים