בליני מתוק
בליני מתוק יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 171 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לכם כפית שמרים, מיץ לימון, מים חמים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: בליני כוסמת, בליני כוסמת, ו בליני עם סלמון מעושן.
הוראות
מערבבים יחד שמרים, 1 כפית סוכר, ומים חמים בקערה קטנה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים, סוכר, ומים חמים.)
העברת תערובת שמרים לבלנדר ולהוסיף קמח, מלח, חלב, הנותרים 2 כפות סוכר, ולאחר מכן להתמזג עד בשילוב.
יוצקים לתוך קערה ומכסים במגבת מטבח.
בואו לעמוד במקום חם, ללא טיוטה עד כמעט הוכפל בתפזורת, על 1 שעה. להחזיר תערובת לבלנדר ולהוסיף ביצים ו 2 כפות חמאה. להתמזג עד חלקה.
מברשת קלה מחבת nonstick 10 אינץ ' עם חמאה מומסת, ואז לחמם על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מחזיק מחבת את החום, יוצקים ב 1/3 גביע הבלילה, מיד הטיה וסיבוב מחבת לתחתית המעיל. (אם הבלילה סטים לפני המחבת מצופה, להפחית את החום מעט.) לחזור מחבת כדי לחמם ולבשל קרפ עד מתחת לקצוות הם רק להגדיר זהב, על 1 1/2 דקות. (לשחרר קצה קרפ עם מרית גומי חסינת חום כדי לבדוק.) הפוך קרפ מעל בזהירות עם קצות האצבעות שלך. לבשל עד הצד השני הוא זהב, על 1 דקה יותר.
מברשת מחבת עם חמאה מומסת יותר ולעשות 7 קרפים יותר באותו אופן, לערום אותם כמו מחבת עשה צחצוח בין כל קרפ.
שימורי פירה ומיץ לימון במעבד מזון עד חלקה.
מורחים 1/2 כפות שימורים על קרפ וקיפול בשמיניות כדי ליצור משולש. חזור עם שאריות שימורים וקרפ.
מברשת מחבת כבדה 12 אינץ ' עם חמאה שנותרה ולסדר קרפים בשכבה 1 עם נקודות במרכז המחבת. מבשלים מעל חום מתון עד קרפים מתחילים חום, 1 עד 2 דקות, ואז להעיף קרפים מעל עם מרית ומבשלים 1 דקה יותר.
העברה למגש ואבק עם סוכר ממתקים.