קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

בלינצ'ס גבינה של מרילין

בלינצ'ס גבינה של מרילין
נסו בלינצ'ס גבינה, בלינצ'ס גבינה, ו בלינצ'ס גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המים, חלב, ביצים, חמאה מומסת, 1/2 כפית מלח, 1 כפית תמצית וניל, וקמח במיכל של בלנדר, ומתמזגים עד לתערובת יוצרת בלילה חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים לתוך קערה, ומקררים לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
נקה את מיכל בלנדר, ולאחר מכן להוסיף את גבינת קוטג', גבינת חקלאים, שמנת חמוצה, סוכר, 1 כפית תמצית וניל, וקמצוץ 1 של מלח. דופק את תערובת המילוי כמה פעמים לשלב, ולאחר מכן להתמזג עד המילוי הוא חלק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
חקלאי גבינהחקלאי גבינה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
ממיסים 1 כפית חמאה במחבת 8 אינץ ' על חום בינוני עד שהקצף נעלם מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים על 2 כפות של הבלילה לתוך המחבת המחוממת, ומערבלים את המחבת כדי מעיל התחתון לחלוטין. מבשלים עד הקרפ הוא אטום ולהגדיר, 1 עד 2 דקות, ולהניח בצד, בצד לא מבושל למטה, על צלחת מרופדת בנייר שעווה. חזור עם שאר הבלילה, החמאה המחבת כל כמה קרפים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
כדי למלא, מניחים קרפ מולך על משטח עבודה עם הצד מבושל למעלה, ומניחים על 1 1/2 כפות של גבינה מילוי על 1 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של קרפ. מקפלים את הקצה העליון של קרפ מעל המילוי, ומקפלים את שני הצדדים פנימה כדי לסגור לחלוטין את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
7
מגלגלים את הקרפ כדי לאטום את המילוי, מה שהופך את גליל קומפקטי מלא.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
ממיסים 1 כפית חמאה, או לפי הצורך, במחבת מעל חום בינוני-נמוך. מחבת מטגנים את הבלינצ ' ס משני הצדדים עד למילוי כתמים חמים וחומים מופיעים על הקרפ, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות