בלינצ'ס גבינה של מרילין
נסו בלינצ'ס גבינה, בלינצ'ס גבינה, ו בלינצ'ס גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המים, חלב, ביצים, חמאה מומסת, 1/2 כפית מלח, 1 כפית תמצית וניל, וקמח במיכל של בלנדר, ומתמזגים עד לתערובת יוצרת בלילה חלקה, על 1 דקה.
יוצקים לתוך קערה, ומקררים לפחות 1 שעה.
נקה את מיכל בלנדר, ולאחר מכן להוסיף את גבינת קוטג', גבינת חקלאים, שמנת חמוצה, סוכר, 1 כפית תמצית וניל, וקמצוץ 1 של מלח. דופק את תערובת המילוי כמה פעמים לשלב, ולאחר מכן להתמזג עד המילוי הוא חלק, על 2 דקות.
ממיסים 1 כפית חמאה במחבת 8 אינץ ' על חום בינוני עד שהקצף נעלם מהמחבת.
יוצקים על 2 כפות של הבלילה לתוך המחבת המחוממת, ומערבלים את המחבת כדי מעיל התחתון לחלוטין. מבשלים עד הקרפ הוא אטום ולהגדיר, 1 עד 2 דקות, ולהניח בצד, בצד לא מבושל למטה, על צלחת מרופדת בנייר שעווה. חזור עם שאר הבלילה, החמאה המחבת כל כמה קרפים במידת הצורך.
כדי למלא, מניחים קרפ מולך על משטח עבודה עם הצד מבושל למעלה, ומניחים על 1 1/2 כפות של גבינה מילוי על 1 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של קרפ. מקפלים את הקצה העליון של קרפ מעל המילוי, ומקפלים את שני הצדדים פנימה כדי לסגור לחלוטין את הגבינה.
מגלגלים את הקרפ כדי לאטום את המילוי, מה שהופך את גליל קומפקטי מלא.
ממיסים 1 כפית חמאה, או לפי הצורך, במחבת מעל חום בינוני-נמוך. מחבת מטגנים את הבלינצ ' ס משני הצדדים עד למילוי כתמים חמים וחומים מופיעים על הקרפ, 1 עד 2 דקות לכל צד.