זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. נסו במיה ועגבניות, אוקרן ועגבניות, ו אוקרן ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה או בסיר רחב, רדוד מעל חום בינוני-גבוה. כאשר השמן חם, לטגן את הבצל, jalapeño וסלרי במשך 2 דקות, ערבוב פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מערבבים רסק עגבניות, מרק, חומץ, מוסיפים לירקות: בעוד הירקות מטוגנים, מערבבים את רסק העגבניות, מרק וחומץ עד שהם משולבים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף
4
מוסיפים למחבת עם הירקות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הרוזמרין וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
6
פרוסת במיה באלכסון: כמו הרוטב רותח, לחתוך את הבמיה על ההטיה ליצור חתיכות אלכסוניות. הסיבה חיתוך אלכסוני היא לחשוף כמה שיותר הפנים של במיה ככל האפשר. חכה לחתוך את הבמיה עד הרגע האחרון, כי זה עוזר להפוך אותם לפחות מגעילים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
במיה
1
מחממים מחבת נוספת על חום גבוה למשך דקה או שתיים.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להוסיף את השמן שנותר ולקבל את זה כמעט עישון חם, אשר צריך לקחת 1-2 דקות.
המטרה היא לבשל את הבמיה במהירות בחום גבוה מאוד מבלי להזיז אותו יותר מדי. החום הגבוה צובר את הבמיה ועוזר להגביל את גורם הרפש. לצרוב את במיה במשך 3-4 דקות, ערבוב רק 2-3 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
במיה
6
מוסיפים במיה צרובה לרוטב, מוסיפים עגבניות, מבשלים: ברגע הבמיה נעשית, מוסיפים אותו לרוטב הרותח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
במיה
7
מוסיפים את העגבניות החתוכות לקוביות ומפחיתים את החום לרתיחה. לבשל במשך 5 דקות, כבר לא. העגבניות עדיין צריכות להיות קצת מוצקות, ואתם לא רוצים לבשל את הבמיה עד שהיא מתחילה לשחרר ריר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
במיה
8
את החום, לטחון פלפל שחור על הכל וטעם שוב למלח.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)