במיה קריאולית
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: במיה קריאולית, במיה קריאולית, ו תירס במיה קריאולית.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מטגנים את הבצל והשום עד לצליעה.
מוסיפים את הפלפל הירוק; מבשלים ומערבבים עד למכרז.
מסננים את העגבניות, שומרים מיץ ושופכים אותן למחבת. מתבלים בקורנית, פטרוזיליה, קאיין, מלח ופלפל. מבשלים במשך 5 דקות על אש בינונית.
מוסיפים את הבמיה הקפואה, ויוצקים מספיק מהמיץ השמור מהעגבניות כדי לכסות את תחתית המחבת. מכסים, ומבשלים 15 דקות, או עד במיה הוא רך.