בנדיקט וופלים
הוופלים בנדיקט יכולים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 648 קלוריות. גשו לסופר וקנו חומץ, מיץ לימון, לקשט: עירית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו בנדיקט וופלים, ביצי בנדיקט מעל ואפלים מלוחים, ו וופל בלגי מלא-ללא גלוטן וופלים טבעוניים aka Wowwy (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד תערובת אפייה, הבא 3 מרכיבים, ביצה 1 בקערה בינונית עד מעורבב.
בינתיים, מוסיפים מים לעומק של 3 אינץ ' בסיר גדול. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ולשמור על מבשלים אור.
מוסיפים חומץ. לשבור 4 ביצים שנותרו, להחליק לתוך מים, 1 בכל פעם, קרוב ככל האפשר על פני השטח. מבשלים 3 עד 5 דקות או במידה הרצויה של doneness.
הסר עם כף מחורצת. קצוות לקצץ, אם תרצה.
מבשלים את הבלילה בברזל וופל שחומם מראש ומשומן קלות על פי הוראות היצרן עד הזהב.
הכן רוטב הולנדז על פי הוראות החבילה, הוספת מיץ לימון טרגון.
מחסנית 2 וופלים, העליון עם 2 פרוסות פרושוטו, ביצה עלומה 1, ואת הכמות הרצויה של רוטב hollandaise.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Bisquick כל המטרה אפייה
מערבבים ורוטב Knorr Hollandaise