קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שום ומרווה Antipasto במרינדה

שום ומרווה Antipasto במרינדה
שום ומרווה Antipasto במרינדה הוא ללא גלוטן, וכל 30 מתאבנים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם לבבות ארטישוק, חומץ יין, פלפל סדוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מגש אנטיפסטו במרינדה, Antipasto מושרה לימון, ו מתאבנים אנטיפסטו מושרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הארטישוקים, הזיתים והעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
עגבנייהעגבנייה
זיתיםזיתים
2
מניחים את השמן ואת מרווה בסיר קטן על חום בינוני ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את השום והפלפל ומבשלים עוד 2 דקות או עד שהמרווה פריך.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
פלפלפלפל
מרווהמרווה
4
הסר מהחום ומערבבים דרך החומץ.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
5
יוצקים מעל תערובת ארטישוק ולעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
6
מגישים עם עוגיות fetta ו crispbread או פרוסות לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
פריכיותפריכיות
ביסקוויטיםביסקוויטים
7
מאירוח מיידי של דונה היי. Reprinted with permission from The Ecco Press.