שום ומרווה Antipasto במרינדה
שום ומרווה Antipasto במרינדה הוא ללא גלוטן, וכל 30 מתאבנים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם לבבות ארטישוק, חומץ יין, פלפל סדוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מגש אנטיפסטו במרינדה, Antipasto מושרה לימון, ו מתאבנים אנטיפסטו מושרים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הארטישוקים, הזיתים והעגבניות.
מניחים את השמן ואת מרווה בסיר קטן על חום בינוני ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את השום והפלפל ומבשלים עוד 2 דקות או עד שהמרווה פריך.
הסר מהחום ומערבבים דרך החומץ.
יוצקים מעל תערובת ארטישוק ולעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.
מגישים עם עוגיות fetta ו crispbread או פרוסות לחם פריך.
מאירוח מיידי של דונה היי. Reprinted with permission from The Ecco Press.