צלעות עגל בגריל עם לימון ופטרוזיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות עגל לימון ופטרוזיליה בגריל. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 536 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שמן זית, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. נסו צלעות עגל בגריל וצנוניות עם רוטב צלי לימון, Scaloppine עגל עם פטרוזיליה נבולה, לימון ושומשום, ו עגל פיקטה עם לימון, צלפים ורוטב פטרוזיליה חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג. מסדרים צלעות עגל ב 15x10x2 אינץ ' צלחת אפייה זכוכית.
מפזרים צלעות משני הצדדים עם מלח ופלפל.
יוצקים מרינדה על צלעות; להפוך את המעיל. מכסים ומקררים לפחות 6 שעות או לילה, מסתובבים מדי פעם.
מערבבים יחד פטרוזיליה איטלקית, קליפת לימון, רוזמרין, ושום בקערה קטנה כדי להתמזג.
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
הסר צלעות מן המרינדה ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. צלעות גריל עד מבושל עד doneness הרצוי, כ 6 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
העברת צלעות למגש; מפזרים כל אחד עם ציפוי.