קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

צלעות עגל בגריל עם לימון ופטרוזיליה

צלעות עגל בגריל עם לימון ופטרוזיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות עגל לימון ופטרוזיליה בגריל. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 536 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שמן זית, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. נסו צלעות עגל בגריל וצנוניות עם רוטב צלי לימון, Scaloppine עגל עם פטרוזיליה נבולה, לימון ושומשום, ו עגל פיקטה עם לימון, צלפים ורוטב פטרוזיליה חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג. מסדרים צלעות עגל ב 15x10x2 אינץ ' צלחת אפייה זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מפזרים צלעות משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
3
יוצקים מרינדה על צלעות; להפוך את המעיל. מכסים ומקררים לפחות 6 שעות או לילה, מסתובבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
1
מערבבים יחד פטרוזיליה איטלקית, קליפת לימון, רוזמרין, ושום בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
קליפת לימוןקליפת לימון
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
3
הסר צלעות מן המרינדה ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. צלעות גריל עד מבושל עד doneness הרצוי, כ 6 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
העברת צלעות למגש; מפזרים כל אחד עם ציפוי.