קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

בננה וקאג'טה קרפים בשכבות

בננה וקאג'טה קרפים בשכבות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו קרפים בשכבות בננן וקג'טה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, שמנת מתוקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת קג'טאן בננה הפוכה, חם בננן ו קייג'טה גלידות, ו בננה קאג'טה קשיו ג' לטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקמח, הסוכר, 1/2 כוס בתוספת 2 כפות מים, חלב, חמאה, ביצים ומלח בבלנדר ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה, כ -5 שניות. כבה את המנוע. עם מרית גומי, לגרד את הצדדים של הבלנדר, ומערבבים את הבלילה במשך 20 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
מעבירים את הבלילה לקערה ולתת לו לעמוד, מכוסה, במשך שעה 1. הבלילה עשויה להתבצע 1 יום מראש והמשיך מכוסה ומצונן.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בינתיים מערבבים את הקג ' טה, השמנת המוקצפת וגבינת השמנת בבלנדר נקי עד לקבלת תערובת חלקה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מחממים מחבת קרפ או מחבת טפלון בגודל 6 עד 7 אינץ ' על הקרקעית על אש בינונית עד שהיא חמה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מברישים את התבנית קלות בחמאה ומחממים עד שהמחבת חמה אך לא מעשנת. מערבבים את הבלילה ויוצקים 1/4 כוס מהבלילה לתבנית. הטה וסובב את התבנית במהירות כדי לכסות את התחתית בשכבת בלילה. לשחרר את קצה קרפ עם מרית, ומבשלים את קרפ עד העליון נראה כמעט יבש, על 1 דקה. הופכים את הקרפ, מבשלים קלות את הצד השני ומעבירים את הקרפ לצלחת. הכינו קרפים עם כל הבלילה שנותרה, והברישו את התבנית קלות בחמאה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להרכבה: על מעמד עוגה בגודל 10 אינץ', או בכלי פאי זכוכית בגודל 9 אינץ', יוצקים 1/4 כוס קרם קג ' טה למרכז. למעלה עם קרפ אחד, עוד קרם קג ' טה, בננות פרוסות ופקאן. חזור על הפעולה עם שאר הקרפים, השמנת, הבננות והפקאנים, וסיים את השכבה האחרונה בבננות ופקאן. מקררים עד להתייצבות, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
קרפיםקרפים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
7
מגישים קר.

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורדו לבן. יין צרפתי מגוון באותה מידה כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו מאופרי קוטס דה בורדו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו מאופרי קוטס דה בורדו
שאטו מאופרי קוטס דה בורדו