בננה חמאת בוטנים גלידת כריכים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: 4 מרכיב חמאת בוטנים Banananan גלידת כריכים, חמאת בוטנים וכריכי גלידה באננאן קלויים, ו גלידת חמאת בוטנים כפולה.
הוראות
מחממים תנור ל 177° עם מתלה באמצע. בתבנית אפייה, לזרוק בננות עם סוכר גלם.
אופים עד בננות מתפרקות ערימות רכות ועבות של בועת סירופ סוכר על גבי זה, כ -30 דקות.
מעבירים בננות לבלנדר או מעבד מזון ומוסיפים מלח, מיץ לימון, שמנת וחלב. להתמזג על גבוה עד משולב היטב, על 30 שניות. קרפה במקרר עד שהתערובת קרה מאוד, כ -3 שעות, ולאחר מכן נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
להעביר גלידה מיכל אטום מוצק מקפיא במשך 3 עד 4 שעות לפני ההגשה.
עבור כריכי גלידה: סקופ 3 עד 4 כפות של גלידה על החלק התחתון של עוגייה אחת. למעלה עם עוגייה אחרת וללחוץ שטוח עם כפות הידיים.
מגישים מיד, או לעטוף בניילון נצמד וצינה במקפיא. מתכון עושה 9 כריכי גלידה עם גלידה נוספת שנותרה.