בננה-לחם פשתן תאריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם פשתן בננה תאריך. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 16 . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך זרעי פשתן, מלח, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: לחם תאריך בננה, לחם בננה ממותק, ו מיני דייט בננה ביסים.
הוראות
מניחים 1/2 כוס זרעי פשתן בבלנדר, ולעבד עד הקרקע למדוד ארוחת פשתן 3/4 כוס. שים בצד את ארוחת זרעי הפשתן.
מקציפים את הבננה, סוכר, שמן, וביצים במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב. קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח, ארוחת זרעי פשתן, 1/4 כוס זרעי פשתן, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, ובהדרגה מוסיפים לתערובת סוכר, מכים עד מעורבב היטב. מערבבים בתאריכים קצוצים. כפית את הבלילה לתוך מחבת כיכר 4 אינץ ' 8 x מצופה ספריי בישול.
אופים לחם ב 350 במשך 55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה חוט, ולהסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.