בננה ספליט מטוגנת
והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. אם $1.24 למנה נופל בתקציב שלך, בננה ספליט מטוגן יכול להיות מצוין ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שוקולד חצי מבושל, בננות בשלות מעט, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו לחם בננה ספליט בריא, בננה ספליט פאי, ו בננה ספליט יאמי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את השוקולד ו 1/4 כוס מים בסיר קטן כבד. מערבבים על חום בינוני-נמוך עד שהרוטב נמס וחלק.
הסר מהחום. מערבבים מעט פלפל קאיין. תניח בצד.
מניחים את הסוכר החום בצלחת עוגה או על צלחת. לזרוק את הבננות בסוכר החום עד מצופה יפה. ממיסים את החמאה במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה הופכת לחומה זהובה.
מוסיף את הבננות למחבת החמה לחתוך בצד למטה. הפוך את הבננות ברגע שהן חומות זהובות והסוכר יוצר מעיל פריך על הבננות, כ -30 שניות לכל צד (לא מאפשרים בננות להיות רכות ורגשניות). מחלקים את הבננות בין 2 קערות רדודות או צלחות. כפית את רוטב השוקולד על הבננות.
מפזרים את השקדים הקלויים, ומגישים מיד.
הערות של קוק: כדי טוסט השקדים, לסדר אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F במשך 6 עד 8 דקות עד קלוי קלוי. מגניב לחלוטין לפני השימוש.
דרך חלופית להמיס את השוקולד היא לשלב את השוקולד והמים בקערת מתכת קטנה על סיר קטן של מים רותחים, ומערבבים את תערובת השוקולד עד שנמס וחלק.
הסר את הקערה מעל המים ולהניח בצד.