תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בננה-קוקוס קרם פאי עם קרום חמאה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 594 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, חלב, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Banananan ו עוגת קרם קוקוס עם קרום קרקר גרהם, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת קרם קוקוס טרופית בקרום עוגיות קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לנצח את כל המטרה ואת קמחי עוגה, אבקת סוכר ומלח עם מקציף חוט.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים 1/4 כוס חמאה וקיצור לתוך מרכיבים יבשים באמצעות קאטר מאפה או קצות האצבעות שלך עד התערובת נראית כמו חלוקי נחל זעירים. לא כל החמאה וקיצור החלקים צריכים להיות באותו גודל.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
3
מפזרים חלב חמאה, 1 כף בכל פעם, על מרכיבים יבשים ומערבבים עד שכל הקמח הוא רטוב ובצק כמעט משאיר בצד של הקערה. המשך לערבב עד הבצק מגיע יחד. ללוש כמה פעמים עם הידיים שלך רק כדי להביא את זה ביחד. מלטפים בצק לעגול ועוטפים בניילון נצמד. מקררים בצק לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
התאם מתלה תנור למצב בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מורחים קוקוס באופן שווה על גיליון עוגיות ungreased. טוסט קוקוס בתנור 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
לחם אגוזי מלך וצימוקים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
יוצקים קוקוס על צלחת להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
8
מניחים בצק מקורר על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
9
מגלגלים בצק למעגל גדול בעובי 1/8 אינץ 'ו -2 אינץ' גדול יותר מאשר צלחת פאי 9 אינץ ' הפוכה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
10
מניחים בצק בצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. לקצץ את כל בצק עודף, עוזב 1/2 אינץ ' overhang. קצה חליל של קרום. בצק קו עם חתיכת נייר מרופד בחמאה, בצד החמאה למטה. רדיד צורה כך שכל הקרום מכוסה בנייר כסף. (רדיד שומר קרום מפני overbrowning.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
אופים קרום 10 עד 12 דקות או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
הסר רדיד ואופים 10 דקות יותר או עד הבצק הוא השחמה קלות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
בסיר 3 ליטר, לחמם 1/2 כוס הקוקוס הקלוי, חצי וחצי, חלב, קרם קוקוס וסוכר מגורען לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם (לא להרתיח או תערובת עשויה להתערבב).
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוס
1/2 כוס נשיקות הרשי
זילוף בצורת לב
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
14
בינתיים, בקערה בינונית, לנצח חלמונים ביצה קורנפלור עם מקציף חוט. כאשר תערובת חלב רותח, להשתמש מצקת כדי לגרוף 1 כוס לתוך תערובת חלמון, להכות כל הזמן עם חוט להקציף. חזור עם כוס נוספת של תערובת חלב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
מצקת
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
יוצקים תערובת חלמון ביצה לתוך קרם רותח. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי, עד תערובת מבשלים מתעבה. לאחר מעובה, לבשל 2 דקות יותר, תוך ערבוב כל הזמן.
מפזרים בננות מעל פודינג העליון עם פודינג שנותר. חלקה העליון של פודינג לכסות ישירות עם ניילון לעטוף כדי למנוע שכבה קשה להרכיב. מקררים עד למילוי קר, לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות. לפני ההגשה, מפזרים נותר קוקוס קלוי. חנות מכוסה במקרר.