בננה-פודינג קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג בננה-קרמל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. מתאים ל-2 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ציפוי מוקצף, סוכר, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פודינג בננה קרמל, פודינג קרמל רום ובננה, ו עוגת פודינג בננה מלוחה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב וסוכריות קרמל בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד סוכריות להמיס, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים סוכר, תחליף ביצה, ו קורנפלור בקערה קטנה. בהדרגה מערבבים על רבע מהתערובת החמה לתוך תערובת תחליף ביצה; מוסיפים לתערובת החמה הנותרת, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה.
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
שכבה של חצי פרוסות בננה וחצי תערובת קרמל ב 2 (8-אונקיה) ramekins. חזור על שכבות עם פרוסות בננה שנותרו ותערובת קרמל. לארגן וופלים וניל סביב קצה ramekins. מכסים ומקררים ביסודיות. למעלה כל מנה עם 1 כף קצפת ציפוי.
מקשטים עם פרוסות בננה נוספות, אם תרצה בכך.