קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בננה-קוקוס-עוגת שומשום

בננה-קוקוס-עוגת שומשום
עוגת בננה-קוקוס-שומשום יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שמן צמחי, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו השומשום מצופה בשומשום של סוזן פניגר עם ריבת קאיה קוקוס, עוגת בננה קוקוס, ו עוגת בננה קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת להגדיר על אש נמוכה, זרעי שומשום טוסט עד שהם הופכים חום בהיר. לפקוח עין עליהם ומערבבים כל הזמן כי הם לשרוף בקלות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
משמנים את צידי המחבת. (אין צורך לשמן את התחתית. מפזרים קוביות חמאה על כל תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מפזרים סוכר חום בכל החלק התחתון של המחבת, לוודא שהוא מופץ באופן שווה. מסדרים פרוסות בננה בשכבה אחת על גבי חמאה וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מחממים תנור ל 350 f. מתלה להגדיר באמצע התנור. בקערת ערבוב, לטאטא יחד חלמונים ביצה, סוכר מגורען, מלח, אבקת אפייה, שמן, חלב קוקוס, תמצית קוקוס (אם משתמשים). לאחר תערובת חלקה, לטאטא בקמח כל המטרה, כף אחת בכל פעם. ודא תערובת ללא גושים.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
תמצית קוקוסתמצית קוקוס
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בקערת ערבוב נקייה אחרת, לטאטא חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. עם מרית גומי, מקפלים חצי ביצה מוכה לתוך הבלילה; לערבב היטב. מקפלים הנותרים חלבונים ביצה לתוך הבלילה, מתקפל רק עד לא פסים לבנים להישאר, להיזהר לא להסיט את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
יוצקים את הבלילה למחבת, ממש מעל ציפוי בננה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מורחים את הבלילה עם מרית גומי כל הדרך עד הקצוות של פאן. הקש על מחבת על דלפק המטבח כמה פעמים כדי להיפטר כיסי אוויר ולוודא הבלילה נכנסת רווחים בין פרוסות בננה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מפזרים זרעי שומשום קלויים על פני השטח של הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
9
אופים עד בודק עוגה או קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בואו עוגה להתקרר לטמפרטורת החדר (או רק מעט חם יותר מאשר טמפרטורת החדר), ואז unmold הפוך לתוך מגש הגשה. אבקת אבקת סוכר למעלה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O