בננה-קוקוס-עוגת שומשום
עוגת בננה-קוקוס-שומשום יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שמן צמחי, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו השומשום מצופה בשומשום של סוזן פניגר עם ריבת קאיה קוקוס, עוגת בננה קוקוס, ו עוגת בננה קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת להגדיר על אש נמוכה, זרעי שומשום טוסט עד שהם הופכים חום בהיר. לפקוח עין עליהם ומערבבים כל הזמן כי הם לשרוף בקלות. תניח בצד.
משמנים את צידי המחבת. (אין צורך לשמן את התחתית. מפזרים קוביות חמאה על כל תחתית המחבת.
מפזרים סוכר חום בכל החלק התחתון של המחבת, לוודא שהוא מופץ באופן שווה. מסדרים פרוסות בננה בשכבה אחת על גבי חמאה וסוכר חום.
מחממים תנור ל 350 f. מתלה להגדיר באמצע התנור. בקערת ערבוב, לטאטא יחד חלמונים ביצה, סוכר מגורען, מלח, אבקת אפייה, שמן, חלב קוקוס, תמצית קוקוס (אם משתמשים). לאחר תערובת חלקה, לטאטא בקמח כל המטרה, כף אחת בכל פעם. ודא תערובת ללא גושים.
בקערת ערבוב נקייה אחרת, לטאטא חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. עם מרית גומי, מקפלים חצי ביצה מוכה לתוך הבלילה; לערבב היטב. מקפלים הנותרים חלבונים ביצה לתוך הבלילה, מתקפל רק עד לא פסים לבנים להישאר, להיזהר לא להסיט את הבלילה.
יוצקים את הבלילה למחבת, ממש מעל ציפוי בננה.
מורחים את הבלילה עם מרית גומי כל הדרך עד הקצוות של פאן. הקש על מחבת על דלפק המטבח כמה פעמים כדי להיפטר כיסי אוויר ולוודא הבלילה נכנסת רווחים בין פרוסות בננה.
מפזרים זרעי שומשום קלויים על פני השטח של הבלילה.
אופים עד בודק עוגה או קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
בואו עוגה להתקרר לטמפרטורת החדר (או רק מעט חם יותר מאשר טמפרטורת החדר), ואז unmold הפוך לתוך מגש הגשה. אבקת אבקת סוכר למעלה, אם תרצה.