בננה שוקולד מתפוררת
שוקולד בננה מתפורר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 751 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. אם יש לך אבקת קקאו, סוכר, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בננה שוקולד מתפוררת, תפוח אדמה קלוי עם בננה אגוז מתפורר, ו טופי חמאת בוטנים מתפורר עם חמאה מומסת שוקולד.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות. לרסס מחבת 8 על 8 אינץ ' עם ספריי nonstick.
מערבבים יחד את פרוסות הבננה, סוכר חום, שבבי שוקולד, ו 2 כפות חמאה בקערה.
מורחים באופן שווה למחבת מוכנה.
שלב את תערובת האפייה, סוכר, אבקת קקאו, הנותרים 2 כפות חמאה, ו 2 כפות חלב בקערה אחרת. באמצעות האצבעות או מזלג, לשלב עד שאתה מקבל קרמבל לח.
מורחים את ציפוי באופן שווה על תערובת הבננה.
אופים עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
כאשר אתה מוכן לשרת, מקציפים את השמנת עם אבקת סוכר.
מגישים את הקרמבל עם הקצפת.