בננות מטפחות מאפה גלידה
המתכון בננות פוסטר גלידה בצק יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 15 דקות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 1214 קלוריות. לך לחנות ותביא פקאן, מיץ תפוזים, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. נסו בננות מטפחות מאפה גלידה, בננות מטפחות מעל בצק עלים, ו בננות מטפחות גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, ערבוב לאחר 5 דקות.
הסר מהתנור, ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 40
לפתוח 1 גיליון בצק עלים על משטח מקומח קלות.
רול לתוך ריבוע 10 אינץ', בזהירות להחליק קמטים.
חותכים לתוך 4 (4-כדי 5 אינץ') מעגלים באמצעות חותך.
מניחים על גיליון אפייה מצופה נייר קלף.
אופים ב 400 במשך 10 עד 15 דקות או עד חום זהוב נפוח.
מחממים חמאה וסוכר במחבת nonstick גדולה על אש נמוכה 2 דקות או עד שהסוכר נמס.
הוסף מיץ תפוזים, הבא 3 מרכיבים, ו 1 כף. מים למחבת. לבשל, לטאטא כל הזמן, 2 דקות או עד תערובת מעורבב וחלק.
מוסיפים בננות ומבשלים 1 דקה.
סדר סיבובים מאפה על צלחות הגשה. למעלה כל אחד עם תערובת בננה 1/2 כוס וגלידה 1/2 כוס.
מפזרים פקאנים קלויים, ומגישים מיד.
* קונכיות בצק עלים קפואים ניתן להחליף עבור יריעות בצק עלים קפואים.