בננות פוסטר
המתכון בננות פוסטר מוכן בערך 6 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. אם יש לכם אגוזי מלך, קורטוב של קינמון, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא משהו. נסו בננות פוסטר (Flambé בננות), בננות פוסטר II, ו בננות פוסטר (מתכונים דומים).
הוראות
* היזהר עם הלהבה הפתוחה * במחבת כבדה, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים סוכר חום ומערבבים יחד.
מוסיפים שמנת וממשיכים לבשל, ומערבבים בננות ואגוזי מלך קצוצים.
התערובת צריכה להיות תוססת. (הצעדים עד כה צריך לקחת פחות מ 2 דקות; זה מהיר!)
יוצקים רום ומערבבים לשלב. בזהירות להטות את המחבת מעט לכיוון הלהבה הפתוחה של המבער כדי להצית את האלכוהול במחבת, ואז לתת להבת התערובת במשך 30 שניות בערך (זה צריך לצאת בכוחות עצמו.) אתה יכול לנער את המחבת קצת כדי לקבל את זה כדי להירגע.
הסר מן החום ומערבבים קינמון.
מגישים רוטב מיד על גלידת וניל או טוסט צרפתי. (רוטב אין לשמור במקרר, אם כי. טעים!) * הערה: אתה יכול להשמיט את שלב הלהבה לגמרי אם אתה מעדיף. רק תן לרוטב לבשל לרגע או שניים - עדיין טעים לחלוטין!