בננות קפואות טבולות שוקולד עם בוטנים פריכים
בננות קפואות טבולות שוקולד עם בוטנים פריכים יכולות להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 576 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר, שוקולד מריר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בננות קפואות טבולות שוקולד, שוקולד טבול בננות קפואות, ו בננות קפואות טבולות בשוקולד מריר, אגוזי מלך ואוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה גדול עם נייר שעווה.
לקלף בננות בזהירות להכניס מקל ארטיק לתוך הקצה התחתון של כל בננה, באמצע המקל. סדר בננות על תבנית אפייה להקפיא עד המשרד אבל לא קפוא קשה, על 1 שעה. (אתה לא רוצה את הבננות כל כך קרות כי השוקולד מתמצק לפני שיש לך הזדמנות להוסיף את בוטנים פריכים.)
מערבבים בוטנים, סוכר, סירופ תירס, ומלח בסיר כבד 2 1/2 עד 3 ליטר, ומביאים לאט לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב.
מקם מדחום ממתקים כך שהוא יכול לנוח בצד של פאן עם נורה בתערובת. להרתיח לאט, מבלי לערבב אבל הטיה תערובת מסתחררת במחבת אם זה מתחיל צבע לא אחיד. מבשלים עד זהב עמוק וטמפרטורה מגיעה 146° על מדחום, על 5 דקות.
הסר מחבת מחום ומערבבים בחמאה וסודה לשתייה (תערובת תהיה קצף). מיד לשפוך ממתקים מותכים על תבנית אפייה.
בואו להתקרר לחלוטין, 45 דקות עד 1 שעה, ולאחר מכן לחטט מסדין אפייה, וקוצצים דק.
ממיסים שוקולד בקערת מתכת עמוקה מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם, עד חלקה.
הסר קערה של שוקולד מחבת. עבודה עם בננה 1 בכל פעם, להגדיר בננה בקערה ומעיל רוב הבננה באופן שווה בשוקולד על ידי כפית אותו על להחליק אותו עם החלק האחורי של הכף.
מיד מפזרים בוטנים פריכים על ציפוי שוקולד בעוד שוקולד הוא עדיין רטוב, ולאחר מכן להחזיר בננה מצופה גיליון נייר מצופה שעווה, ולתת לו להגדיר תוך ציפוי בננות שנותרו. להקפיא בננות, במידת צורך, כדי לחזק את השוקולד.
* בננות ניתן מצופה לשמור קפוא על גיליון מוכן, מכוסה בניילון נצמד לאחר ערכות שוקולד, 3 ימים קדימה.