קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בננות קפואות טבולות שוקולד עם בוטנים פריכים

בננות קפואות טבולות שוקולד עם בוטנים פריכים
בננות קפואות טבולות שוקולד עם בוטנים פריכים יכולות להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 576 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר, שוקולד מריר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בננות קפואות טבולות שוקולד, שוקולד טבול בננות קפואות, ו בננות קפואות טבולות בשוקולד מריר, אגוזי מלך ואוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו גיליון אפייה גדול עם נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
לקלף בננות בזהירות להכניס מקל ארטיק לתוך הקצה התחתון של כל בננה, באמצע המקל. סדר בננות על תבנית אפייה להקפיא עד המשרד אבל לא קפוא קשה, על 1 שעה. (אתה לא רוצה את הבננות כל כך קרות כי השוקולד מתמצק לפני שיש לך הזדמנות להוסיף את בוטנים פריכים.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ציוד שתשתמש בו
מקלות ארטיקמקלות ארטיק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
חמאה תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מערבבים בוטנים, סוכר, סירופ תירס, ומלח בסיר כבד 2 1/2 עד 3 ליטר, ומביאים לאט לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מקם מדחום ממתקים כך שהוא יכול לנוח בצד של פאן עם נורה בתערובת. להרתיח לאט, מבלי לערבב אבל הטיה תערובת מסתחררת במחבת אם זה מתחיל צבע לא אחיד. מבשלים עד זהב עמוק וטמפרטורה מגיעה 146° על מדחום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מחבת מחום ומערבבים בחמאה וסודה לשתייה (תערובת תהיה קצף). מיד לשפוך ממתקים מותכים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בואו להתקרר לחלוטין, 45 דקות עד 1 שעה, ולאחר מכן לחטט מסדין אפייה, וקוצצים דק.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
ממיסים שוקולד בקערת מתכת עמוקה מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר קערה של שוקולד מחבת. עבודה עם בננה 1 בכל פעם, להגדיר בננה בקערה ומעיל רוב הבננה באופן שווה בשוקולד על ידי כפית אותו על להחליק אותו עם החלק האחורי של הכף.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מיד מפזרים בוטנים פריכים על ציפוי שוקולד בעוד שוקולד הוא עדיין רטוב, ולאחר מכן להחזיר בננה מצופה גיליון נייר מצופה שעווה, ולתת לו להגדיר תוך ציפוי בננות שנותרו. להקפיא בננות, במידת צורך, כדי לחזק את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1
* בננות ניתן מצופה לשמור קפוא על גיליון מוכן, מכוסה בניילון נצמד לאחר ערכות שוקולד, 3 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות