בננות שוקולד קפוא
בננות שוקולד קפוא הוא חלב חינם מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן צמחי, גרנולה, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: בננות שוקולד קפוא, בננות שוקולד קפוא, ו שוקולד טבול בננות קפואות.
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר רדיד nonstick או נייר קלף.
חותכים את הבננות לשניים ומכניסים מקל ארטיק לכל חצי, כפי שמוצג.
מניחים אותם על תבנית האפייה להקפיא במשך 15 דקות.
בינתיים, להמיס את השוקולד עם השמן בכוס מדידת Pyrex במיקרוגל (לבדוק את זה כל 30 שניות) או במחבת חצי מלאה של מים רותחים (כ 2 דקות). מערבבים עד חלקה.
מגלגלים כל בננה חצי בשוקולד, ואז מפזרים במהירות עם הציפוי שלך (אם משתמשים).
להקפיא עד שוקלד קובע, 30 דקות.
מגישים או להקפיא במיכל אטום עד שבוע.