בס ים אל אקווה פזה
אם יש לך עלי דפנה, בצל, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו סנאפר אדום בפצה Acqua, דניס ים במים מטורפים (Oratan all ' acqua pazza), ו Pesce all 'acqua pazza (דגים שלוקים ב "מים מטורפים") (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את המים, סלרי, בצל, גזר, 1 פטרוזיליה sprig ואת מלח ופלפל ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות.
הגדר את הדג בתבנית אפייה סגלגלה ולעשות 3 חתכים לרוחב בכל צד. למלא את הדג עם השום ואת שאר 2 גבעולים פטרוזיליה. מסננים את מרק הירקות על פני הדגים.
מוסיפים את היין, עלי דפנה ושמן זית ואופים בתנור כ-45 דקות.
מגישים את הדג עם " מים מטורפים."
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
תחת ים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.