בס ים בפפילוט
בס ים ב Papillote הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 335 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך פלפל, בס פסים, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בס ים צ'יליאני בשקית (en Papillote), בס מפוספס en Papillote, ו בס ים en papillote עם טעמים תאילנדים (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 204°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר, ואז לטפטף עם 1 כף שמן.
לטפוח דגים יבשים ומפזרים שני הצדדים עם מלח ופלפל. מסדרים פילה, צד העור למטה, בשכבה 1 במרכז רדיד על גיליון אפייה והחלק 2 פרוסות לימון מתחת לכל פילה. מסדרים 2 ענפי קורנית על גבי כל פילה.
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז שום sauté, ערבוב מדי פעם, עד הזהב חיוור, על 30 שניות.
מוסיפים עגבניות וקורט של מלח וסוט, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות מתרככות, על 1 דקה. מערבבים צלפים.
כפית תערובת עגבניות חמה על דגים, ואז לכסות עם גיליון אחר של נייר, tenting אותו מעט על דגים, ואת הקצוות crimp יחד בחוזקה לאטום.
אופים עד דגים מבושל רק דרך, 12 עד 15 דקות (בהתאם לעובי של דגים); לבדוק על ידי הסרת מהתנור בזהירות להרים פינה של גיליון העליון של נייר, מושך את הצדדים של גיליון תחתון כדי לשמור על נוזל מאוזל. אם הדגים אינם מבושלים דרך, לסכל מחדש ולהמשיך לאפות, לבדוק כל 3 דקות.
העברת פילה עם פרוסות לימון לצלחות באמצעות מרית (להיזהר לא לקרוע לסכל מתחת) ועגבניות כפית ומיצים מעל.
מגישים מיד, להשליך קורנית לפני האוכל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.