קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

בס ים בפפילוט

בס ים בפפילוט
בס ים ב Papillote הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 335 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך פלפל, בס פסים, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בס ים צ'יליאני בשקית (en Papillote), בס מפוספס en Papillote, ו בס ים en papillote עם טעמים תאילנדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 204°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר, ואז לטפטף עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטפוח דגים יבשים ומפזרים שני הצדדים עם מלח ופלפל. מסדרים פילה, צד העור למטה, בשכבה 1 במרכז רדיד על גיליון אפייה והחלק 2 פרוסות לימון מתחת לכל פילה. מסדרים 2 ענפי קורנית על גבי כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז שום sauté, ערבוב מדי פעם, עד הזהב חיוור, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים עגבניות וקורט של מלח וסוט, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות מתרככות, על 1 דקה. מערבבים צלפים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
כפית תערובת עגבניות חמה על דגים, ואז לכסות עם גיליון אחר של נייר, tenting אותו מעט על דגים, ואת הקצוות crimp יחד בחוזקה לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
אופים עד דגים מבושל רק דרך, 12 עד 15 דקות (בהתאם לעובי של דגים); לבדוק על ידי הסרת מהתנור בזהירות להרים פינה של גיליון העליון של נייר, מושך את הצדדים של גיליון תחתון כדי לשמור על נוזל מאוזל. אם הדגים אינם מבושלים דרך, לסכל מחדש ולהמשיך לאפות, לבדוק כל 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
העברת פילה עם פרוסות לימון לצלחות באמצעות מרית (להיזהר לא לקרוע לסכל מתחת) ועגבניות כפית ומיצים מעל.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
מגישים מיד, להשליך קורנית לפני האוכל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.