בס ים צלוי במחבת עם שמן הדרים ואבוקדו
בס ים צלוי במחבת עם הדרים ושמן אבוקדו נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 26 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, תפוזים, בס מקסיקני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. נסו סביצ'ה בס חריף וחריף עם פלפלים קלויים, עוגות מאסה בגריל, תירס קלוי ומרינדה הדרים, בס ים צלוי עם פירות הדר ויניגרט עגבניות, ו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך את כל הקליפה ואת הדורית הלבנה מפירות. עבודה מעל קערה בינונית, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים לקערה. לסחוט מיצים ממברנות; להשליך ממברנות.
מסננים פירות, הזמנת 1/2 כוס מיצים. להחזיר קטעים ומיצים לקערה. מתבלים במלח ופלפל. תייבש את הדג. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת כבדה וגדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים דגים; מבשלים בלי לזוז, מדי פעם לוחצים על דגים בעדינות עם מרית כדי לשמור על כל פני השטח במגע עם מחבת, עד שהדגים הוא חום זהוב ומשחרר בקלות מחבת, 45 דקות. להפוך את הדגים, להעביר לתנור, וצלי עד אטום רק במרכז, 35 דקות.
מניחים פירות ואבוקדו על צלחות. למעלה עם פילה. כף 2 כף. מיצי הדר על פירות על כל צלחת.
טפטוף 1 כף. שמן אבוקדו על דגים ופירות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.