בס ים צרוב במחבת עם Jalapeño-שמן ליים
בס ים צרוב במחבת עם Jalapeño-שמן סיד דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. אם יש לכם פילה בס ים, אורגנו, פלפל jalapeño, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, Jalapeño Popper Sheet Pan Chicken, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב טוב. לשפשף באופן שווה על דגים. כיסוי וצינה 10 דקות.
בעוד צמרמורות דגים, לשלב קליפת ליים ומיץ ליים בקערה קטנה; להפריש.
מערבבים שום ופלפל jalapeo בקערה קטנה אחרת; להפריש.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה.
הוסף דגים; לבשל 6 דקות, פונה לעתים קרובות, או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג והוא חום מכל הצדדים.
להפחית את החום בינוני-גבוה, ותערובת שום קצוץ 30 שניות.
הסר מהחום, ולהוסיף תערובת מיץ ליים, ערבוב היטב; לשפוך על דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.