בס ים צרוב במחבת עם Jalapeño-שמן סיד דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. אם יש לכם פילה בס ים, אורגנו, פלפל jalapeño, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, Jalapeño Popper Sheet Pan Chicken, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב טוב. לשפשף באופן שווה על דגים. כיסוי וצינה 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגים
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בעוד צמרמורות דגים, לשלב קליפת ליים ומיץ ליים בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
קליפת ליים
דגים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים שום ופלפל jalapeo בקערה קטנה אחרת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שום
פלפל
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הוסף דגים; לבשל 6 דקות, פונה לעתים קרובות, או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג והוא חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דגים
6
מניחים דגים על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
דגים
7
להפחית את החום בינוני-גבוה, ותערובת שום קצוץ 30 שניות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.