קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

בס ים קריבי צלוי

בס ים קריבי צלוי
בס ים קריבי צלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1093 קלוריות, 152 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו של מרכז אמריקה. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, כוסברה, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טריז סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה מצוין. מתכונים דומים: בס ים קריבי צלוי, בס מפוספס צלוי עם שמן ג'ינג'ר בצל ירוק, ו בס צלוי עם אננס-צ'ילי-בזיליקום זיגוג.

הוראות

1
מניחים דגים בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מערבבים כוסברה, מיץ ליים שמן, רוטב פלפל ושום בקערה קטנה ויוצקים על דגים. כיסוי, מרינדה במקרר 30 דקות או עד 2 שעות.הכן שעועית שחורה ואורז לערבב על פי הוראות החבילה, לשמור על חום.מטאטא Preheat.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הסר דגים מן המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מניחים דגים על מתלה של מחבת ברוילר, טפטוף עם כל המרינדה שנותרה בצלחת.מטאטאים 4 5 אינץ ' מחום 8 עד 10 דקות עד שהדגים אטומים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
5
מגישים עם שעועית שחורה ואורז וליים טריזים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
סיד טריזסיד טריז
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס