בס ים קריבי צלוי
בס ים קריבי צלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1093 קלוריות, 152 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו של מרכז אמריקה. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, כוסברה, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טריז סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה מצוין. מתכונים דומים: בס ים קריבי צלוי, בס מפוספס צלוי עם שמן ג'ינג'ר בצל ירוק, ו בס צלוי עם אננס-צ'ילי-בזיליקום זיגוג.
הוראות
מערבבים כוסברה, מיץ ליים שמן, רוטב פלפל ושום בקערה קטנה ויוצקים על דגים. כיסוי, מרינדה במקרר 30 דקות או עד 2 שעות.הכן שעועית שחורה ואורז לערבב על פי הוראות החבילה, לשמור על חום.מטאטא Preheat.
מניחים דגים על מתלה של מחבת ברוילר, טפטוף עם כל המרינדה שנותרה בצלחת.מטאטאים 4 5 אינץ ' מחום 8 עד 10 דקות עד שהדגים אטומים.
מגישים עם שעועית שחורה ואורז וליים טריזים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס