בס ים לבן עם רליש כתום-שומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 316 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זיתים castelvetrano, חמאה, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו עור פריך בס ים שחור עם אבוקדו, Tomatillo ו שומר להתענג, בס ים עם שומר, עגבניות וכתום, ו בס עם פסים בגוון כתום ושומר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 4 מרכיבים, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הסר בריכות מן הנורה שומר; קוצצים fronds כדי למדוד 2 כפות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.