בס מפוספס בסגנון מרוקאי
בס מפוספס בסגנון מרוקאי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן canolan, מלח ופלפל, זיתים בריח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. נסו בס פסים שלם, בס מפוספס, ו בס פסים צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את מיץ התפוזים ואת הקורנית בסיר קטן, על חום בינוני ולהביא לרתיחה. מבשלים עד מופחת בחצי והופך סירופ. מסננים לתוך קערה, ואז מוסיפים את הדבש ואת האריסה, לפי הטעם.
מחממים את הגריל עד בינוני.
מברישים את הפילה בשמן משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. גריל עד חרוך מעט משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, כ 4 דקות לכל צד.
הסר למגש, טפטוף עם הרוטב ומפזרים זיתים ופטרוזיליה.