קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות65
מגזין

בס מפוספס בר צרוב עם ירקות אביב מוקפצים

בס מפוספס בר צרוב עם ירקות אביב מוקפצים
בס מפוספס בר צרוב עם ירקות האביב Sauteed נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 300 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אספרגוס, שמן זית, אפונה הצמד סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה נהדר. מתכונים דומים: בס מפוספס מוקפץ עם ירקות קיץ, בס עם פסי בר צרוב עם מרווה עגבניות " פונדו, ו פאן-צרוב בס פסים All ' amatriciana.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה. בינתיים, למלא קערה גדולה עם מי קרח ומלח אותו היטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מניחים את האספרגוס במים רותחים ומבשלים עד שהמים חוזרים לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
הסר ומניח אותו מיד במי הקרח המלוחים. כאשר האספרגוס התקרר לחלוטין, להסיר אותו מהמים והשמורה. חזור על תהליך זה עם אפונה הצמד סוכר ולאחר מכן את פול. אתה יכול להשתמש באותו מים blanching עבור כל הירקות, רק כדי להיות בטוח תמיד לעשות fava שעועית האחרון. שעועית Fava יש תכולת ברזל גבוהה מאוד יהפוך את המים blanching שחור. לאחר השעועית הם blanched ומקורר, להסיר את העור החיצוני הקשוח לחשוף פול ירוק באביב מקסים.;
מרכיבים שתצטרך
אפונה הצמד סוכראפונה הצמד סוכר
פולפול
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
מעיל מחבת סאוט גדולה עם שמן זית. לרסק את שלוש שיני שום עם העקב של היד שלך ולהוסיף למחבת סאוט. תביא את המחבת לחום גבוה בינוני. כאשר השום הפך חום זהוב מאוד ארומטי להסיר אותו מן המחבת ולהשליך אותו. היא מילאה את ייעודה בשום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הפטריות ואת המניה, מתבלים בנדיבות עם מלח, ו לטגן במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מוסיפים את הירקות מוכנים, מתבלים במלח וטחון עד שכל החומרים מצופים בשמן וחם וכמעט כל המניה התאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מגישים מיד או מאוחר יותר בטמפרטורת החדר.;
8
קח את הדגים מהמקרר על 10 עד 15 דקות לפני השימוש. לטף את העור יבש עם מגבת נייר ואת העונה דגים משני הצדדים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
מחממים מחבת סאוט גדולה מצופה בנדיבות עם שמן זית כתית נוספת על חום גבוה. מעיל התחתון של עוד מחבת מעט קטן יותר עם שמן זית. מניחים בעדינות את פילה הדגים בצד העור למטה במחבת הטחון ומניחים את מחבת הטחון השנייה ישירות על גבי הדג. המטרה של זה היא ללחוץ בעדינות את העור של הבס על החלק התחתון של מחבת ה-saute כדי ליצור עור דגים פריך יפה. הקפד שמן התחתון של המחבת סאוט העליון או הדג ידבק אליו. לאחר כמה דקות להסיר את מחבת ה "סאוט" העליונה מהדגים, זה יאפשר לאדים להימלט והעור להיות פריך מאוד. כשדג מבשל הוא הופך מערום לאטום. הרעיון הוא לבשל את הדגים 2/3 של הדרך בצד העור ולהפוך אותו עבור 1/3 האחרון של זמן הבישול. הכלל עבור דגים הוא כ 7 עד 8 דקות לכל אינץ ' של עובי, קצת פחות אם אתה אוהב את הדגים שלך יותר בצד הנדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מגישים את הדגים מעל ירקות האביב המוקפץ ולקרוא את עצמך כוכב!
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק