בס מפוספס עם כוסברה-סלט בצל נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם פילה בס מעובד, שמן זית, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: בס מפוספס עם כוסברה-סלט בצל, בס הפסים של פושי עם רוטב בצל קרמל, ו בס פסים פראי עם בצל ירוק וסלט עשב.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב 2 כפות מיץ ליים, יוגורט, 1 כף מים, 1/4 כפית מלח, ואבוקדו בקערה קטנה; מחית עם מזלג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
אבוקדו
יוגורט
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחממים מחבת גדולה חסינת oven מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
להוסיף 1 1/2 כפות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מפזרים את הדגים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כפית מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
דגים
6
הוסף דגים למחבת, צד העור למטה, ומטופח במשך 2 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מניחים מחבת בתנור; לבשל ב 400 במשך 8 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
8
שלב הנותרים 1 כף מיץ ליים הנותרים 1/2 כפות שמן זית בקערה בינונית, ערבוב עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
9
מוסיפים כוסברה ובצל; זורקים בעדינות למעיל. כף על 3 כפות תערובת אבוקדו על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל מנה עם פילה 1 וסלט 1/2 כוס.