בס מפוספס עם כוסברה-סלט בצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס פסים עם סלט בצל כוסברה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 383 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היוגורט היווני רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon - יוגורט יווני עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד-יווני יוגורט כקינוח. נסו בס הפסים של פושי עם רוטב בצל קרמל, בס פסים פראי עם בצל ירוק וסלט עשב, ו בס ג'ינג'ר-ולימון-מאודה מפוספס עם סלט שומר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 כפות מיץ ליים, יוגורט, 1 כף מים, 1/4 כפית מלח, ואבוקדו בקערה קטנה; מחית עם מזלג עד חלקה.
מחממים מחבת גדולה חסינת oven מעל חום גבוה.
להוסיף 1 1/2 כפות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מפזרים את הדגים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כפית מלח ופלפל שחור.
הוסף דגים למחבת, צד העור למטה, ומטופח במשך 2 דקות או עד השחמה קלה.
מניחים מחבת בתנור; לבשל ב 400 במשך 8 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
שלב הנותרים 1 כף מיץ ליים הנותרים 1/2 כפות שמן זית בקערה בינונית, ערבוב עם מקציף.
מוסיפים כוסברה ובצל; זורקים בעדינות למעיל. כף על 3 כפות תערובת אבוקדו על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל מנה עם פילה 1 וסלט 1/2 כוס.
מגישים עם טבסקו, אם תרצה.