קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

בס מפוספס עם כרוב ניצנים מקורמל

בס מפוספס עם כרוב ניצנים מקורמל
בס מפוספס עם כרוב ניצנים מקורמלים נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 669 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, גרידת לימון, פילה דקר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס הפסים של פושי עם רוטב בצל קרמל, כרוב ניצנים מקורמל, ו כרוב ניצנים מקורמל של חתול קורה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה קטנה, לטאטא את המיונז עם 2 כפות של שמן זית ואת השום, גרידת לימון ומיץ לימון; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
במחבת ovenproof גדול, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיף את pancetta ומבשלים על חום מתון עד הזהב וחלק השומן כבר שניתנו, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
5
מוסיפים את כרוב הניצנים, חותכים צדדים למטה, ואת נבטי הקורנית הגדולים. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, מבלי לערבב, עד כרוב הניצנים מתחילים חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
6
מעבירים את המחבת לשליש התחתון של התנור וצולים במשך כ -10 דקות, עד נבטי הניצנים רכים משחימים בכל רחבי; להשליך את נבטי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בינתיים, במחבת גדולה אחרת abenproof, לחמם את שמן הירקות עד מנצנץ. הפוך 3 חתכים רדודים בעור של כל פילה בס כדי למנוע מסתלסל. מתבלים בס עם מלח ופלפל ומוסיפים למחבת, העור למטה. מבשלים על חום גבוה בינוני עד העור הוא השחמה פריך, על 4 דקות. הפעל את הפילה, להעביר את המחבת לשליש העליון של התנור לצלות במשך כ 4 דקות, עד הדג הוא רק לבן לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מעבירים את הבס ללוחות, מתבלים קלות עם פפריקה ומקשטים עם מעיינות הטימין הקטנים. כפית כרוב ניצנים לצד ומגישים מיד עם איולי שום.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
איוליאיולי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
בסבס