בס מפוספס עם כרוב ניצנים מקורמל
בס מפוספס עם כרוב ניצנים מקורמלים נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 669 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, גרידת לימון, פילה דקר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס הפסים של פושי עם רוטב בצל קרמל, כרוב ניצנים מקורמל, ו כרוב ניצנים מקורמל של חתול קורה.
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא את המיונז עם 2 כפות של שמן זית ואת השום, גרידת לימון ומיץ לימון; העונה עם מלח ופלפל.
במחבת ovenproof גדול, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיף את pancetta ומבשלים על חום מתון עד הזהב וחלק השומן כבר שניתנו, על 4 דקות.
מוסיפים את כרוב הניצנים, חותכים צדדים למטה, ואת נבטי הקורנית הגדולים. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, מבלי לערבב, עד כרוב הניצנים מתחילים חום, על 4 דקות.
מעבירים את המחבת לשליש התחתון של התנור וצולים במשך כ -10 דקות, עד נבטי הניצנים רכים משחימים בכל רחבי; להשליך את נבטי הקורנית.
בינתיים, במחבת גדולה אחרת abenproof, לחמם את שמן הירקות עד מנצנץ. הפוך 3 חתכים רדודים בעור של כל פילה בס כדי למנוע מסתלסל. מתבלים בס עם מלח ופלפל ומוסיפים למחבת, העור למטה. מבשלים על חום גבוה בינוני עד העור הוא השחמה פריך, על 4 דקות. הפעל את הפילה, להעביר את המחבת לשליש העליון של התנור לצלות במשך כ 4 דקות, עד הדג הוא רק לבן לאורך כל הדרך.
מעבירים את הבס ללוחות, מתבלים קלות עם פפריקה ומקשטים עם מעיינות הטימין הקטנים. כפית כרוב ניצנים לצד ומגישים מיד עם איולי שום.