קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

בס מפוספס עם פטריות

בס מפוספס עם פטריות
בס מפוספס עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, pescatarian, ו מתכון דל פחמימות, יש 532 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. סעו לחנות וקחו יין, פילה בס מפוספס, קרם כבד ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו בס מפוספס צלוי עם ארטישוק קלוי, פטריות ומרמלדה עגבניות, בס פסים שלם, ו בס פסים עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף את שאלוט וקורנית ומבשלים עד שאלוט הם שקופים, כ 7 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום ורך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
בינתיים, מתבלים את הדגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מחממים את השמן במחבת גדולה נוספת על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הדג, העור בצד למטה, ומבשלים עד שהעור הוא פריך, 3 עד 4 דקות; מעבירים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מוסיף את היין למחבת לגרד כל חתיכות משחימים עם כף עץ. מרתיחים על חום גבוה עד סירופ, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את השמנת ומבשלים לעבות מעט, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
9
יוצקים את רוטב הקרם על הפטריות במחבת, ולאחר מכן מוסיפים את הדגים, עור בצד. מבשלים עד הדג הוא פשוט מוצק שקוף, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
11
צילום אנטוניס אכילאוס