בס מפוספס עם פטריות
בס מפוספס עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, pescatarian, ו מתכון דל פחמימות, יש 532 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. סעו לחנות וקחו יין, פילה בס מפוספס, קרם כבד ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו בס מפוספס צלוי עם ארטישוק קלוי, פטריות ומרמלדה עגבניות, בס פסים שלם, ו בס פסים עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיף את שאלוט וקורנית ומבשלים עד שאלוט הם שקופים, כ 7 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום ורך, על 8 דקות.
בינתיים, מתבלים את הדגים במלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת גדולה נוספת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הדג, העור בצד למטה, ומבשלים עד שהעור הוא פריך, 3 עד 4 דקות; מעבירים לצלחת.
מוסיף את היין למחבת לגרד כל חתיכות משחימים עם כף עץ. מרתיחים על חום גבוה עד סירופ, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את השמנת ומבשלים לעבות מעט, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את רוטב הקרם על הפטריות במחבת, ולאחר מכן מוסיפים את הדגים, עור בצד. מבשלים עד הדג הוא פשוט מוצק שקוף, 5 עד 7 דקות.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.