קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

בס פסים בר צלוי

בס פסים בר צלוי
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו פילה בס מפוספס, יין, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בס פסים פראי en Papillote, בס מפוספס פראי עם פונדו עגבניות, ו בס פסים פראי עם בצל ירוק וסלט עשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר גבעולים מן נורות שומר; נורות מילואים לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומרנורת שומר
3
הסר בריכות נוצתיות מגבעולים; ושמורה לקישוט. בעזרת סכין חדה, חצי גבעולי אורך. מסדרים גבעולים בתחתית מחבת צלייה 9 על 13 אינץ'; יוצקים יין על גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
להניח פילה דגים על גבי; טפטוף עם שמן, ואת העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה דגיםפילה דגים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'