קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

בס פסים בר צלוי

בס פסים בר צלוי
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו פילה בס מפוספס, יין, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בס פסים פראי en Papillote, בס מפוספס פראי עם פונדו עגבניות, ו בס פסים פראי עם בצל ירוק וסלט עשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר גבעולים מן נורות שומר; נורות מילואים לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומרנורת שומר
3
הסר בריכות נוצתיות מגבעולים; ושמורה לקישוט. בעזרת סכין חדה, חצי גבעולי אורך. מסדרים גבעולים בתחתית מחבת צלייה 9 על 13 אינץ'; יוצקים יין על גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
להניח פילה דגים על גבי; טפטוף עם שמן, ואת העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה דגיםפילה דגים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה