בס פסים בר צלוי
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו פילה בס מפוספס, יין, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בס פסים פראי en Papillote, בס מפוספס פראי עם פונדו עגבניות, ו בס פסים פראי עם בצל ירוק וסלט עשב (מתכונים דומים).
הוראות
הסר גבעולים מן נורות שומר; נורות מילואים לשימוש אחר.
הסר בריכות נוצתיות מגבעולים; ושמורה לקישוט. בעזרת סכין חדה, חצי גבעולי אורך. מסדרים גבעולים בתחתית מחבת צלייה 9 על 13 אינץ'; יוצקים יין על גבעולים.
להניח פילה דגים על גבי; טפטוף עם שמן, ואת העונה עם מלח ופלפל.