בס צרוב עם צמד כרובית
בס צרוב עם צמד כרובית דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. אם יש לך שמן צמחי, מיץ לימון, סלט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בס צרוב עם צמד כרובית, בס ים צרוב ברוטב שום, ו פאן-צרוב בס פסים All ' amatriciana (מתכונים דומים).
הוראות
לגלח חלק פלורה של כרובית עם סכין כדי ליצור כרובית "קונפטי" (3 עד 4 כוסות). תניח בצד. עם פורס, לחתוך פרוסות ארוכות דקות מבסיס וגזע, חלוקת בין 4 צלחות.
מחממים שמן צמחי ושמן זית 1/4 כוס במחבת nonstick 12-14 אינץ ' על חום בינוני עד שמן מנצנץ, ואז מטגנים כרובית "קונפטי" ב 4 קבוצות, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 3 דקות לכל אצווה.
להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, תיבול קל עם מלח.
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. דג העונה עם 1 כף מלח 1/2 כפית פלפל. Sear, צד העור למטה, 8 דקות. להפוך את הדגים ומבשלים עד רק מבושל דרך, 3 עד 4 דקות.
לטאטא יחד הנותרים 2 כפות שמן זית, מיץ לימון, ו 1/2 כפית מלח.
מניחים דגים, צד העור למעלה, על גבי פרוסות כרובית. למעלה עם קונפטי כרובית טפטוף עם ויניגרט.