בס שחור שלם עם ג'ינג'ר בצל ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו בצל ירוק, רוטב סויה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: בס מפוספס מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, בס מפוספס פראי מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, ו בס פסים פראי עם בצל ירוק וסלט עשב.
מערבבים יחד רוטב סויה וסוכר עד הסוכר הוא מומס, ואז לשפוך על דגים.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריט
5
מוסיפים מספיק מים רותחים חמים למחבת צלייה כדי להגיע לצד חצי למעלה של צלחת אפייה. שמן גיליון גדול של רדיד כבד, ולאחר מכן רדיד אוהל (צד משומן למטה) על דגים וחותם בחוזקה סביב מחבת צלייה. בזהירות להעביר מחבת צלייה לתנור ואופים עד דגים הוא רק מבושל דרך, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
בעוד דגים אופה, לחתוך מספיק בצל ירוק באלכסון לפרוסות דקות מאוד למדוד 1/2 כוס (שארית רזרבה לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
ממתק תמנון בריט
7
רק לפני ההגשה, להסיר רדיד מן הדגים ומפזרים בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
ווק חום מעל חום גבוה עד שחרוז של מים מתאדה באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
יוצקים שמן סביב הצד של ווק, ואז להטות ווק כדי מערבולת שמן, ציפוי בצד, וחום עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
הסר מהחום ומיד לשפוך שמן על בצל ירוק ודגים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
ממתק תמנון בריט
דַק-
1
דגים יכולים להיות מוכנים (אבל לא מאודים) 6 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.