בסגנון באפלו בגריל חזה עוף בגריל עם רוטב גבינה כחול וג'יקמה וסלט אבטיח
בסגנון באפלו חזה עוף בגריל צרפתי לחתוך עם רוטב גבינה כחול Jicaman וסלט אבטיח יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 951 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם אבקת צ'ילי אנצ' ו, jicama, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 82 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם כפית ציון של 94% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בסגנון באפלו בגריל חזה עוף בגריל עם רוטב גבינה כחול Jicaman וסלט אבטיח, חזה עוף בסגנון באפלו w / רוטב גבינה Bleu, ו סלט עוף בגריל קל עם רוטב גבינה כחולה שמנת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את הגריל עד בינוני; ודא הגריל מוכן לבישול על חום עקיף. ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
לטאטא את 2 כפות אבקת אנצ ' ו וחום במשך 10 שניות. מערבבים ברוטב חם ודבש ומתבלים במלח ופלפל.
הסר כ 1/4 כוס לקישוט, ולשמור על שתי המנות חמות.
מתבלים כל צד של חזה העוף עם 1 כפית כל אבקת אנצ ' ו, וכמון, והמלח והפלפל.
טפטוף שמן קנולה על שני הצדדים. גריל העור בצד למטה על חום בינוני, חשוף, עד העור הוא חרוך יפה.
הפוך את העוף, נע אותו לחום עקיף, ולהתחכך עם כמות טובה של זיגוג רוטב חם. לכסות ולבשל, צחצוח מדי פעם עם רוטב, עד מבושל דרך, כ 5 דקות.
מקציפים יחד את השמנת הכבדה וקרם פרש בקערה בינונית. מערבבים את הפטרוזיליה והגבינה הכחולה ומתבלים במלח ופלפל. כאשר העוף נעשה, להסיר מן הגריל רוטב גבינה כחולה כפית על כל חתיכה.
טפטוף זיגוג שמור 1/4 כוס מעל ומקשטים עם עלי פטרוזיליה שלמים.
מגישים עם Jicama וסלט אבטיח.
להקציף יחד מיצים, דבש, פלפל ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים את jicama, אבטיח ונענע וזורקים למעיל.