בסיס עוגיות
בסיס עוגיות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 107 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-40 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, תמצית ונילן, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בסיס הקימצ'י של מר נ', בסיס מרק אפונה, ו בסיס סופלה עבור רולאדס (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 375 F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף או רדיד אלומיניום.עם מיקסר חשמלי על בינוני גבוה, להכות את החמאה, סוכר חום מגורען, סירופ תירס, וניל במשך 3 דקות.
הוסף את הביצה והכה עד combined.In קערה נפרדת, לטאטא יחד את הקמח, מלח, וסודה לשתייה. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולאט לאט להוסיף את תערובת הקמח לתערובת הביצה.
הוסף מרכיבים מן הווריאציה של הבחירה שלך.אלא אם כן ההוראות למצב וריאציה אחרת, טופס את הבצק לתוך תלוליות בגודל כף.
מניחים על דפי אפייה מוכנים, 2 אינץ ' זה מזה.
אופים עד השחמה קלה בקצוות, 12 עד 15 דקות. מגניב על דפי אפייה במשך 5 דקות.
להעביר את העוגיות מתלים חוט. מגניב completely.To הפוך עכשיו ו
אופים מאוחר יותר: כאשר אתה מערבב קבוצה של עוגיות, להכפיל את המתכון.
אופים חצי מהבצק על פי המתכון ומחלקים את השאר ל-4 מנות שוות.
רול כל חלק לתוך יומן על 1 1/2 אינץ ' בקוטר. לעטוף כל יומן בפלסטיק, ולאחר מכן במקום בשקית ניילון resealable. כדי לחסוך זמן וטרחה, לתייג את התיק עם הטעם, טמפרטורת התנור, וזמן האפייה, הוספת 3 עד 6 דקות זמן התנור הרגיל. להקפיא את הבצק עד 3 חודשים. כדי לאפות, לחתוך את הבצק הקפוא לתוך סיבובים על 1/2 אינץ ' עבה, מה שהופך כמה או כמה שאתה רוצה.
אופים על קלף-או נייר מצופה גיליון אפייה.