בעיקר שיבולת שועל גרנולה
בעיקר שיבולת שועל גרנולה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז וצמחוני זה מגיש 25 . אם יש לך שמן צמחי, קינמון טחון, נבט חיטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. . וזה טוב. מתכונים דומים: גרנולה-שיבולת שועל, פירות ואגוזים, צרור דבש של חטיפי שיבולת שועל גרנולה, ו שיבולת שועל מתובלת בחמאה-שיבולת שועל לא יותר-שיבולת שועל הודית.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מערבבים שיבולת שועל, קוקוס, נבט חיטה, בוטנים, זרעי חמניות, שומשום, קינמון וג ' ינג ' ר יחד בקערה.
להקציף דבש, שמן, ומים יחד בקערה נפרדת.
טפטוף תערובת דבש על תערובת שיבולת שועל; לזרוק מעיל.
מורחים תערובת בשכבה דקה על גיליונות אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. מערבבים ואופים עוד 5 דקות. מערבבים שוב ואופים עד גרנולה מעט השחמה, 3 עד 5 דקות יותר. גרנולה מגניבה ומערבבים בצימוקים. לאחסן במיכלים אטומים.