בצל אדום בגריל וסלט תפוחי אדמה
אם יש לך על 40 דקות כדי לבלות במטבח, בצל אדום בגריל & סלט תפוחי אדמה יכול להיות מעולה ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מנות ראשונות יש 240 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלי פטרוזיליה שטוחים עלה, שמן זית, חומץ בלסמיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תפוחי אדמה בגריל, תירס וסלט בצל אדום על ארוגולה, עגבניות, בצל אדום וסלט רקטות עם ביצה מטוגנת, צ'וריסו בגריל פרובולטו קרוסטיני, ו תפוחי אדמה, בצל אדום וסלט זית.
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה במחבת גדולה של מים מומלחים במשך כ 10 דקות עד מבושל רק. בקערה גדולה, מערבבים את השמן והחומץ יחד עם קצת מלח ופלפל. בעוד ברביקיו הוא עדיין חם, גריל את פרוסות הבצל עבור 5 דקות בכל צד עד חרוך קלות. לזרוק את הבצלים החמים, להפריד אותם לטבעות, ברוטב.
לזרוק את תפוחי האדמה טפטוף קטן של שמן וגריל על האש, לחתוך בצד למטה, במשך כ 5 דקות עד השחמה, ואז לזרוק עם הבצל.
מערבבים את הפטרוזיליה ומגישים.