קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

בצל אדום קרמל, פרושוטו & טארט פטריות

בצל אדום קרמל, פרושוטו & טארט פטריות
המתכון Caramelised בצל אדום, פרושוטו & פטריות טארט יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 887 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 70 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך גבינת עיזים, בצל, פטריות כוס פתוחות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת בצל אדום ומקורמל, בצל אדום מקורמל, פאטן וטארט בייקון, ו טארט בצל קרמל.

הוראות

1
מחממים 3 כפות שמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומבשלים בעדינות עד מתרכך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הקורנית, חומץ, מלח ופלפל ומבשלים 5 דקות יותר, ערבוב מדי פעם כדי לעצור אותם לשרוף. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מרדדים את הבצק, לקצץ 28 ס " מ עגול, ואז לשים על גיליון אפייה שאינו מקל (או אחד מצופה בנייר אפייה). מזלג המאפה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מורחים את הבצל על המאפה עד בתוך 3 ס " מ של הקצה. לקרוע את הפרושוטו לרצועות ולסדר את הבצל אפקט rippled. מסדרים את הפטריות על גבי מברשת אותם עם שמן שמורות. פרוסה או להתפורר הגבינה ולסדר מעל הטארט. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פרושוטופרושוטו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
לדחוף את הצד של טארט עם האצבעות שלך כדי ליצור קצה.
7
אופים במשך 30-35 דקות עד הקצוות מאפה יש נפוח ואת הפטריות רכות. מגניב במשך כמה דקות, ואז לפזר עם רקטות רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.