קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

בצל אדום קרמל, פרושוטו & טארט פטריות

בצל אדום קרמל, פרושוטו & טארט פטריות
המתכון Caramelised בצל אדום, פרושוטו & פטריות טארט יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 887 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 70 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך גבינת עיזים, בצל, פטריות כוס פתוחות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת בצל אדום ומקורמל, בצל אדום מקורמל, פאטן וטארט בייקון, ו טארט בצל קרמל.

הוראות

1
מחממים 3 כפות שמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומבשלים בעדינות עד מתרכך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הקורנית, חומץ, מלח ופלפל ומבשלים 5 דקות יותר, ערבוב מדי פעם כדי לעצור אותם לשרוף. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מרדדים את הבצק, לקצץ 28 ס " מ עגול, ואז לשים על גיליון אפייה שאינו מקל (או אחד מצופה בנייר אפייה). מזלג המאפה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מורחים את הבצל על המאפה עד בתוך 3 ס " מ של הקצה. לקרוע את הפרושוטו לרצועות ולסדר את הבצל אפקט rippled. מסדרים את הפטריות על גבי מברשת אותם עם שמן שמורות. פרוסה או להתפורר הגבינה ולסדר מעל הטארט. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרושוטופרושוטו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
6
לדחוף את הצד של טארט עם האצבעות שלך כדי ליצור קצה.
7
אופים במשך 30-35 דקות עד הקצוות מאפה יש נפוח ואת הפטריות רכות. מגניב במשך כמה דקות, ואז לפזר עם רקטות רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.