בצל אדום קרמל, פרושוטו & טארט פטריות
המתכון Caramelised בצל אדום, פרושוטו & פטריות טארט יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 887 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 70 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך גבינת עיזים, בצל, פטריות כוס פתוחות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת בצל אדום ומקורמל, בצל אדום מקורמל, פאטן וטארט בייקון, ו טארט בצל קרמל.
הוראות
מחממים 3 כפות שמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומבשלים בעדינות עד מתרכך, כ 10 דקות.
מוסיפים את הקורנית, חומץ, מלח ופלפל ומבשלים 5 דקות יותר, ערבוב מדי פעם כדי לעצור אותם לשרוף. להפריש להתקרר.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מרדדים את הבצק, לקצץ 28 ס " מ עגול, ואז לשים על גיליון אפייה שאינו מקל (או אחד מצופה בנייר אפייה). מזלג המאפה בכל רחבי.
מורחים את הבצל על המאפה עד בתוך 3 ס " מ של הקצה. לקרוע את הפרושוטו לרצועות ולסדר את הבצל אפקט rippled. מסדרים את הפטריות על גבי מברשת אותם עם שמן שמורות. פרוסה או להתפורר הגבינה ולסדר מעל הטארט. מתבלים במלח ופלפל.
לדחוף את הצד של טארט עם האצבעות שלך כדי ליצור קצה.
אופים במשך 30-35 דקות עד הקצוות מאפה יש נפוח ואת הפטריות רכות. מגניב במשך כמה דקות, ואז לפזר עם רקטות רק לפני ההגשה.