פוזילי עם חצילים, צנוברים, דומדמניות, צלפים
אם יש לכם בזיליקום, צנוברים, חצילים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב דומדמניות מיובשות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויט לחם סודה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. כרוב עם דומדמניות וצנוברים, כדורי בשר עם דומדמניות וצנוברים, ו קוסקוס עם צנוברים ודומדמניות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים פרוסות חצילים על תבנית אפייה גדולה.
בואו לעמוד מעל 20 דקות. הפוך פרוסות חצילים מעל.
בואו לעמוד 20 דקות יותר. חצילים שטופים.
חותכים חצילים לקוביות 1/2 אינץ'. תניח בצד.
מחממים שמן זית במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ו sauté עד הזהב, על 4 דקות.
מוסיפים חצילים; סאוטה עד למכרז, כ -10 דקות. מערבבים צנוברים, דומדמניות, צלפים; sauté 1 דקה.
מוסיפים עגבניות עם מיצים; מביאים לרתוח. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל מוצק מספיק כדי לנשוך.
ניקוז. תחזיר את הפסטה לסיר.
מוסיפים תערובת חצילים, 1/4 כוס גבינה, ובזיליקום. לזרוק לשלב.
מגישים, עוברים גבינה נותרת בנפרד.