בצל דביק & צ'דר קיש יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 310 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, קרם כפול סיר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. מתכונים דומים: קיש צ'דר בצל, תפוחי אדמה חדשים, בצל אביב & קוויש צ'דר מונטגומרי, ו קייל בצל קיש עם גבינת צ'דר-אורז.
הוראות
1
כדי להפוך את המאפה, להטות את הקמח והחמאה לתוך קערה, ואז לשפשף יחד עם קצות האצבעות שלך עד מעורב לחלוטין ומתפורר.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב על 5 ס "מ גדול יותר מאשר פח 25 ס" מ. השתמש מערוך שלך כדי להרים אותו, ואז לעטוף על מקרה טארט כך יש בליטה של מאפה בצדדים. באמצעות כדור קטן של שאריות מאפה, לדחוף את המאפה לפינות של הפח (ראה תמונה, משמאל). צינה במקרר או במקפיא במשך 20 דקות.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בעוד המאפה מתקרר, מחממים את החמאה במחבת ומבשלים את הבצל במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שהם הופכים דביק וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מהחום.
8
קל לדקור את הבסיס של טארט עם מזלג, קו במקרה טארט עם מעגל גדול של נייר או נייר או לסכל, ולאחר מכן למלא עם שעועית אפייה. עיוור לאפות את הטארט במשך 20 דקות, להסיר את הנייר ואת השעועית, ולאחר מכן להמשיך לבשל במשך 5-10 דקות עד ביסקוויט חום.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
תוספות, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
9
בינתיים, לנצח את הביצים בקערה, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה את השמנת. מערבבים את הבצל וחצי הגבינה, ואז מתבלים במלח ופלפל. בזהירות להטות את המילוי לתוך המקרה, מפזרים את שאר הגבינה, ואז אופים במשך 20-25 דקות עד סט וזהב. השאירו להתקרר במקרה, לקצץ את הקצוות של המאפה, ולאחר מכן להסיר ולהגיש בפרוסות.
יין מבעבע, בורדו ושמפניה הם בחירה מצוינת לקיש. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. רג ' ינאטו מלבק רוזה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.