קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

בצל דביק וקיש צ'דר

בצל דביק וקיש צ'דר
בצל דביק & צ'דר קיש יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 310 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, קרם כפול סיר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. מתכונים דומים: קיש צ'דר בצל, תפוחי אדמה חדשים, בצל אביב & קוויש צ'דר מונטגומרי, ו קייל בצל קיש עם גבינת צ'דר-אורז.

הוראות

1
כדי להפוך את המאפה, להטות את הקמח והחמאה לתוך קערה, ואז לשפשף יחד עם קצות האצבעות שלך עד מעורב לחלוטין ומתפורר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הוסף 8 כפות מים קרים, ואז להביא את הכל יחד עם הידיים שלך עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
להתגלגל לתוך כדור ולהשתמש מיד או להירגע עד 2 ימים. המאפה יכול להיות קפוא גם עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב על 5 ס "מ גדול יותר מאשר פח 25 ס" מ. השתמש מערוך שלך כדי להרים אותו, ואז לעטוף על מקרה טארט כך יש בליטה של מאפה בצדדים. באמצעות כדור קטן של שאריות מאפה, לדחוף את המאפה לפינות של הפח (ראה תמונה, משמאל). צינה במקרר או במקפיא במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בעוד המאפה מתקרר, מחממים את החמאה במחבת ומבשלים את הבצל במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שהם הופכים דביק וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מהחום.
8
קל לדקור את הבסיס של טארט עם מזלג, קו במקרה טארט עם מעגל גדול של נייר או נייר או לסכל, ולאחר מכן למלא עם שעועית אפייה. עיוור לאפות את הטארט במשך 20 דקות, להסיר את הנייר ואת השעועית, ולאחר מכן להמשיך לבשל במשך 5-10 דקות עד ביסקוויט חום.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
בינתיים, לנצח את הביצים בקערה, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה את השמנת. מערבבים את הבצל וחצי הגבינה, ואז מתבלים במלח ופלפל. בזהירות להטות את המילוי לתוך המקרה, מפזרים את שאר הגבינה, ואז אופים במשך 20-25 דקות עד סט וזהב. השאירו להתקרר במקרה, לקצץ את הקצוות של המאפה, ולאחר מכן להסיר ולהגיש בפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: יין מבעבע, בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

יין מבעבע, בורדו ושמפניה הם בחירה מצוינת לקיש. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. רג ' ינאטו מלבק רוזה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Reginato Malbec Rose
Reginato Malbec Rose
Malbec נראה גיבור סביר עבור ענבים יין מבעבע, אבל כאשר אתה רוצה rosé שלך להראות קצת צבע ואופי אמיתי, אז Malbec של האיש שלך. פריך ויבש עם תות שדה מקסים, טעמים וריחות ריבס. רק רמז של מבנה טאנין, תבלין פרחוני, וסיבובי סיום אלגנטיים מדהימים מהפה. הוא מדבר על הענבים המלבק העשירים, אך לעולם אינו מאבד את אופיו הקל והמרענן. זה ייתן לך סיבה טובה לשתות יין מבעבע עם המנה העיקרית שלך!