בצל וטארט בייקון
מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם 92 סנט למנה נופל בתקציב שלך, בצל וטארט בייקון יכול להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קרם fraîche, מלח ים, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בצל וטארט בייקון, בצל וטארט בייקון, ו עוגת בייקון ובצל.
הוראות
שלב 1 קמח כוס, 1 כוס מים חמים, ו 1 כפית שמרים בקערה גדולה; מערבבים היטב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ולתת לעמוד עד בועות תערובת, על 30 דקות. מערבבים במלח, ולאחר מכן 1 1/4 קמח כוסות.
מערבבים עד צורות בצק רכות מעט דביקות, הוספת קמח יותר על ידי כף אם דביק מאוד. מכסים את הקערה בניילון נצמד.
תן לבצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד שיכפיל את נפח, על 1 1/2 שעות.
מחממים תנור ל 260°. קמח קל 2 סדינים אפייה גדולים. יד קמח קל; אגרוף את הבצק ולחלק לשניים.
מרדדים כל מחצית על משטח מקומח קלות למלבן 16x10 אינץ ' דק.
מעבירים כל מלבן לסדין אפייה מוכן. אם הבצק מתכווץ, רול או למתוח כל אחד בחזרה לגודל. פירה קרם fraîche, גבינת קוטג', שמנת חמוצה במעבד עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מורחים תערובת שמנת על קרום.
מפזרים בצל ובייקון גלם על תערובת שמנת, חלוקת שווה.
אופים עוגות עד הקצוות של קרום הם פריך וחום, על 14 דקות.
מפזרים בנדיבות עם פלפל; לחתוך לחתיכות לשרת.
* נמכר בכמה סופרמרקטים. אם לא זמין, חום 1 כוס שמנת כדי פושר (85°F).
הסר מהחום ומערבבים ב 2 כפות חלב חמאה. לכסות ולתת לעמוד באזור חם, ללא טיוטה עד מעובה מעט, 24 עד 48 שעות, בהתאם לטמפרטורת החדר. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.