בצל מקורמל-ממרח שרימפס
צריך תבלין פסקטריאני? ממרח בצל-שרימפס בקרמל יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתאים ל-18 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך ריבת תפוחים, שרימפס סלט, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו התפשטות בצל מקורמל, ממרח חמוציות בצל מקורמל, ו בצל מקורמל, Gruyère, וממרח בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 1 ליטר, להמס חמאה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים בצל; מבשלים 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם, עד בצל ושום רכים משחימים. מערבבים בג ' לי תפוחים. לבשל, לערבב כל הזמן, עד נמס.
בואו לעמוד 5 דקות כדי להתקרר.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים יחד גבינת שמנת ושרימפס. על צלחת 8 אינץ', להפיץ תערובת שרימפס לתוך סיבוב 5 אינץ'.
תערובת בצל כפית על תערובת שרימפס.