קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

בצל מקורמל, פטריות וקיש גרוייר עם קרום שיבולת שועל

בצל מקורמל, פטריות וקיש גרוייר עם קרום שיבולת שועל
בצל מקורמל, פטריות וקיש גרוייר עם קרום שיבולת שועל עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 291 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך בצל, חלב מתאדה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. 165 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. עם כפית ציון 52%, המנה הזו די טובה. נסו בצל מקורמל, פטריות וקיש גרוייר עם קרום שיבולת שועל, תפוח אדמה קלוי, בצל מקורמל וקיש ללא קרום גרוייר, ו טארטלטים של בצל מקורמל, פטריות וגרוייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.ריססו צלחת פאי בגודל 9 אינץ ' בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
כדי להכין את הקרום, לשים את שיבולת שועל, קמח ומלח בקערה של מעבד מזון ודופק 3 פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
מוסיפים את החמאה ואת הדופק על 12 פעמים, עד שאתה מקבל מרקם קורס חצץ.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
5
מוסיפים את החלב ואת הדופק 3 עד 5 פעמים יותר לשלב. יוצרים את התערובת לכדור ומניחים אותה בין 2 חתיכות גדולות של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
6
מרדדים לעיגול בקוטר של כ -10 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
7
הסר את הגיליון העליון של נייר שעווה.
8
העבירו את הקרום, עדיין על פיסת הנייר השעווה השנייה לכלי הפאי, ואז הסירו את נייר השעווה מלמעלה. לחץ את הקרום בעדינות לתוך המנה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
9
אופים 9 דקות ואז נותנים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
להכנת המלית מחממים 2 כפיות שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה וקרמל, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
12
מעבירים את הבצל לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
13
מוסיפים למחבת את 2 כפיות השמן הנותרות ומחממים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
14
מוסיפים את הפטריות ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם משחררים את המים ומתחילים להשחים, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
15
מוסיפים את הבצלים חזרה לתבנית, מערבבים פנימה את המלח, הפלפל, החרדל והטימין.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
16
בקערה בינונית להקציף יחד את הביצים, חלבוני ביצה וחלב התאדה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
17
מפזרים את הגבינה לקרום הפאי. למעלה עם תערובת בצל פטריות ויוצקים את תערובת הביצים על גבי. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
אופים במשך 35 דקות או עד סכין מוכנס באמצע יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
19
מניחים לעמוד 5 דקות לפני שחותכים ל -6 טריזים ומגישים.
20
מקור מצוין של: חלבון, ריבופלבין, זרחן, סלניום
21
מקור טוב ל: ויטמין, ניאצין, ויטמין די, חומצה פנטותנית, סידן, יוד, ברזל, אשלגן