קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

בצל מקורמל, פטריות וקיש גרוייר עם קרום שיבולת שועל

בצל מקורמל, פטריות וקיש גרוייר עם קרום שיבולת שועל
בצל מקורמל, פטריות וקיש גרוייר עם קרום שיבולת שועל עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 291 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך בצל, חלב מתאדה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. 165 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. עם כפית ציון 52%, המנה הזו די טובה. נסו בצל מקורמל, פטריות וקיש גרוייר עם קרום שיבולת שועל, תפוח אדמה קלוי, בצל מקורמל וקיש ללא קרום גרוייר, ו טארטלטים של בצל מקורמל, פטריות וגרוייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.ריססו צלחת פאי בגודל 9 אינץ ' בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
כדי להכין את הקרום, לשים את שיבולת שועל, קמח ומלח בקערה של מעבד מזון ודופק 3 פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את החמאה ואת הדופק על 12 פעמים, עד שאתה מקבל מרקם קורס חצץ.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
5
מוסיפים את החלב ואת הדופק 3 עד 5 פעמים יותר לשלב. יוצרים את התערובת לכדור ומניחים אותה בין 2 חתיכות גדולות של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
6
מרדדים לעיגול בקוטר של כ -10 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
הסר את הגיליון העליון של נייר שעווה.
8
העבירו את הקרום, עדיין על פיסת הנייר השעווה השנייה לכלי הפאי, ואז הסירו את נייר השעווה מלמעלה. לחץ את הקרום בעדינות לתוך המנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
9
אופים 9 דקות ואז נותנים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
להכנת המלית מחממים 2 כפיות שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה וקרמל, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
12
מעבירים את הבצל לקערה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מוסיפים למחבת את 2 כפיות השמן הנותרות ומחממים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוסיפים את הפטריות ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם משחררים את המים ומתחילים להשחים, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
15
מוסיפים את הבצלים חזרה לתבנית, מערבבים פנימה את המלח, הפלפל, החרדל והטימין.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
בקערה בינונית להקציף יחד את הביצים, חלבוני ביצה וחלב התאדה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
מפזרים את הגבינה לקרום הפאי. למעלה עם תערובת בצל פטריות ויוצקים את תערובת הביצים על גבי. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
אופים במשך 35 דקות או עד סכין מוכנס באמצע יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
19
מניחים לעמוד 5 דקות לפני שחותכים ל -6 טריזים ומגישים.
20
מקור מצוין של: חלבון, ריבופלבין, זרחן, סלניום
21
מקור טוב ל: ויטמין, ניאצין, ויטמין די, חומצה פנטותנית, סידן, יוד, ברזל, אשלגן

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה0חתיכות טופי הית' ברחרדל יבשחרדל יבש3גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב דל שומן מתאדה (לא חלב מרוכז)חלב דל שומן מתאדה (לא חלב מרוכז)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2/3 כוס גבינת גרוייר מגוררת (בערך2/3 כוס גבינת גרוייר מגוררת (בערך33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חלב חמאה קר ודל שומןחלב חמאה קר ודל שומן227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות מעורבות חתוכות, כמו קרמיני, צדפה, שיטאקיפטריות מעורבות חתוכות, כמו קרמיני, צדפה, שיטאקי4חתיכות טופי הית' ברבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1כף. חומץ ביין אדוםבצל, פרוס דק לחצי ירחיםבצל, פרוס דק לחצי ירחים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום12 כפיות אבקת שוםעלי טימין טריים קצוצים (או 1 כפית יבשה)עלי טימין טריים קצוצים (או 1 כפית יבשה)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה קרה, לא מלוחה, חתוכה לחתיכות קטנותחמאה קרה, לא מלוחה, חתוכה לחתיכות קטנות