בצל פנינה מזוגג ג'ינג'ר וגזר לבן
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, חמאה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו צלעות צלויות עם גזר לבן ובצל פנינה, בצל פנינה מזוגג, ו בצל פנינה מזוגג (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים מחבת גדולה באמצע הדרך עם מים; מוסיפים קמצוץ של מלח, מכסים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את בצל הפנינה ומבשלים 1 דקה כדי לשחרר את העורות, ולאחר מכן לנקז ולשטוף מתחת למים קרים. באמצעות מזמרה במטבח, לקצץ את הקצוות השורש של הבצל, ולאחר מכן לקלף את העורות. החזר את הבצלים למחבת.
מוסיפים את גזר לבן, זנגביל, רוזמרין, שום, יין, סוכר, 1/2 כפית מלח ו 1 כוס מים למחבת עם הבצל. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהנוזל מתאדה והירקות רכים, 15 עד 20 דקות. (אם הנוזל מתאדה מהר מדי, להוסיף יותר מים, 1/4 כוס בכל פעם.) להיפטר ג ' ינג ' ר, שום ורוזמרין. (הירקות יכולים להיות מורכבים עד 3 שעות קדימה עד לנקודה זו; מכסים ומקררים.)
להפחית את החום בינוני גבוה; להוסיף את החומץ, ברנדי וחמאה ומבשלים, ערבוב, עד הירקות רק מתחילים חום, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים 2 כפות מים ומבשלים, מערבלים את המחבת, עד הירקות מזוגגים, על 1 דקה יותר. מתבלים במלח ופלפל וממלאים פטרוזיליה.
למנה: קלוריות: 185; סה "כ שומן: 5 גרם; שומן רווי: 3 גרם; חלבון: 2 גרם; פחמימות סה" כ: 30 גרם; סוכר: 12 גרם; סיבים: 7 גרם; כולסטרול: 13 מיליגרם; נתרן: 122 מיליגרם