בצל פנינה מזוגג עם צימוקים ושקדים
בצל פנינה מזוגג עם צימוקים ושקדים דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם חומץ יין, שקדים חתוכים, בצל פנינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו סיידר תפוחים-רגלי ברווז מטוגנות עם צימוקים ובצל פנינה, ירכיים עוף מטוגנות עם בצל פנינה, זיתים ירוקים, צימוקים מוזהבים ולימון משומר, ו אספרגוס מאודה עם בצל אדום, שקדים וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים בצל ומבשלים 3 דקות כדי לשחרר עורות.
חותכים קצוות שורש מבצל. לסחוט בצל בקצה גזע (בצל יחליק מתוך עורות).
מערבבים בצל פנינה, שרי, צימוקים, דבש, מים, חמאה או מרגרינה, וקורנית במחבת גדולה וכבדה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך מאוד, ולכסות. מבשלים עד הנוזל מתאדה ובצל מתחילים לקרמל, ערבוב לעתים קרובות, כ 45 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
הסר מהחום. יכול להיות מוכן 6 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. תתחמם מחדש על אש נמוכה לפני שתמשיך.
מערבבים שקדים וחומץ לבצל.
מוסיפים כמה כפיות מים אם התערובת יבשה מדי.