בצלים כבושים
בצלים כבושים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 559 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לכם זרעי כוסברה, בצל אביב, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו בצלים כבושים, בצלים כבושים, ו כריכי בייקון וביצה עם בצל אביב כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
לעקר 1 (16 עוז) צנצנת עם המכסה שלה על פי הוראות היצרן. בינתיים, מערבבים יחד חומץ, סוכר, מלח, זרעי כוסברה, זרעי שומר, גרגרי פלפל, פתיתי פלפל אדומים, טימין, ו 2 כוסות מים במחבת רוטב גדולה בגודל כדי להתאים את הבצל שטוח וקרוב לשכבה אחת.פאן. מביאים לרתיחה.
מוסיפים בצל; חוזרים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד מכרז, 5 עד 7 דקות.
הסר מהחום, ולתת מגניב לחלוטין, על 1 ½ שעות.בזהירות לאסוף את הבצלים לתוך צרור כל פונה לאותו כיוון.
מניחים אותם בצנצנת מוכנה, שורש סוף הראשון, ולאחר מכן לסובב את הירוקים בפנים. למלא את הצנצנת עם נוזל רב ככל הדרוש כדי לצלול לחלוטין. כפית בכמה שיותר זרעים ותימין ככל שאתה יכול. לאבטח את הצנצנות עם עפעפיים מעוקרים & להקות.
מניחים את הצנצנות בחזרה מעקר או סיר של מים בתהליך על ידי רותחים במשך 15 דקות.
הסר בזהירות עם מלקחיים. מגניב, ואז לאחסן במקום יבש לפחות 3 שבועות לפני הפתיחה.ברגע שהם נפתחים הם יכולים להיות בקירור בנוזל שלהם במיכל אטום עד 1 חודש.