בקאלה אלה וינסנטינה
בקלן אלה וינסנטינן נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם בקלה, שמן זית כתית, קינמון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כפית של 30%, וזה די רע. נסו בקלה מלח, סגנון אמלפי (בקלן אל ' אמאלפיטנה), צ'קה, ו מניקוטי אלה רומנה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בקלה ספוגה לריבועים בגודל 2 אינץ ' ובדקו אם יש עצמות.
במחבת 12 אינץ ' מחממים שמן זית וחמאה על אש בינונית.
מוסיפים בצל, אנשובי וקינמון ומבשלים עד שהבצל רך מאוד אך לא שחום, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים חתיכות בקלה, יין וחלב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 1 שעה, הוספת חלב יותר אם התערובת הופכת יבשה.
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, בודקים תיבול ומגישים עם פולנטה רכה.