קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות6
דיאטותפסקאטרית
מגזין

בקלה אלסקה מטוגנת במחבת פשוטה

בקלה אלסקה מטוגנת במחבת פשוטה
בקלה אלסקה מטוגנת פאן פשוטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 178 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. מתכון זה מ SippitySup יש 373 אוהדים. אם יש לכם פלפל קאיין, פילה בקלה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, פילה סלמון אלסקה בגריל: פשוט, מתוק, מספק, ו חסילונים חריף אלסקה ספוט עם בזיליקום מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את הדגים באבק קל של וונדרה משני הצדדים. מתבלים במלח, פלפל וקיין (אם משתמשים). ממיסים חמאה במחבת צדדית מדרון (כדי לסייע בהפיכת הדגים) המוגדרת בחום בינוני-גבוה. כאשר החמאה נעשית קצפת אך עדיין לא חומה, מוסיפים את שמן הזית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
תן לו לקבל די חם ובוהק ואז להניח את הדגים במחבת. מבשלים 1 ½ עד 2 דקות. הפוך את הפילה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את פרוסות הלימון ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות. אני אוהב להשתמש במדחום insta-לקרוא לבשל לטמפרטורה פנים של 118 מעלות F. זה עוזר בבישול הדג נדיר בינוני בלי overcooking. הזז את הדג כדי לחמם צלחות הגשה לנוח ולהמשיך לבשל. הפעל את החום על המחבת גבוה ולהמשיך לטגן את פרוסות הלימון, מרפרף אותם לפי הצורך עד צבע יפה.זהו זה. אתה יכול לשרוף את המחבת עם קצת יין לבן מאחר שכנראה יש לך כוס ביד. זה יהיה רוטב נחמד.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מגישים דגים חמים, מלווים בפרוסות לימון מטוגנות ופשוט מכינים ירקות או תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.